8.10.2017 г.

Референция за Курс по графичен дизайн Десислава Станчева, Мениджър Експорт, "ЕКС-ПРЕС" ООД


На Вниманието на: Всички бъдещи дизайнери

Относно: Референция за Курс по графичен дизайн при Панайот

Дата: 16/Авг/2017

Уважаеми Колеги,

С настоящата референция бих искала да изразя огромната си благодарност към Панайот (ПЕПИ) и горещо да Ви препоръчам курса му по графичен дизайн.

Всичко започна лятото на 2016, когато в печатницата ни възникна необходимост да се обучи нов колега, който предстоеше да работи в отдел предпечат и дизайн. За целта ни трябваше интензивен курс  за работа с графични програми и тясно специализиран в предпечата. Намерихме  информация за г-н Панайотов онлайн и след като прочетохме редица добри препоръки за него осъществихме контакт и след седмица вече започнахме интензивен курс за двама.

Бих искала да вмъкна, че печатницата ни не е голяма, но с доста различни по вид технологии.  Основно етикети на ролка, който изработваме, чрез  Letter press, Флексо и дигитална машина. Плоска и ротационна щанца. Листови дигитална и  офсетова машини основно ориентиран в производството на книги. CTP,  плотер и различни други полиграфски машинки ...

Още от самото начало, ми направи прекрасно впечатление , че ПЕПИ преподаваше не за пари а защото знаеше колко трудно му е било, когато е започнал да работи като млад специалист и никой не е искал да му помага за да навлезе в тънкостите на материята. Той не просто преподава, той те вдъхновява, обяснява прекрасно, систематично и изключително практически ориентирано.

След 2 седмици интензивен курс с прекъсване от една седмица. ПЕПИ беше отговорил на всичките ни въпроси и ни беше запознал и подготвил  с доста повече  отколкото си представяхме, че може да се научи на един курс.  След няколко месеца взехме още една седмица уроци, но вече стъпвайки натрупан собствен опит....

Освен прекрасната подготовка, в лицето на ПЕПИ ние вече имахме Приятел, на който винаги можем да се обадим, за съвет, казус, препоръка или консултация. Той Винаги ни отговаря и продължава да ни помага адекватно, навременно и много любезно, което е безценно предимство за всеки млад специалист.

Обучението беше насочено, към  работа със следните графични програми: Photoshop, Corel Draw, AI, ….

Едно от ценните предимства в подхода му е, че поради  богатия си опит той успява да преподава паралелно създаването на даден проект на две или няколко програми. Отлично познава различните софтуери и винаги подчертава, предимствата  и недостатъците им с примери от практиката на печатницата...

Горещо препоръчвам ПЕПИ, той не просто  преподава а успява да те накара да се влюбиш  в неограничените възможности на графичния  дизайн и самичък да имаш неудържим ентусиазъм да учиш и да драпаш и да се развиваш все повече и повече.
 
Има хора, който са редени  да бъдат лекари, войници, политици... ПЕПИ е роден да бъде УЧИТЕЛ.

Благодаря за всичко

С Уважение

Десислава Станчева
Мениджър Експорт
W: http://www.ex-press-info.com